Menang saguhati Kit Kat - Rezeki ketiga Januari

Berhajat nak menang ipad 2...tak kesampaian lagi nampaknya.
Takpela...terlekat jugak rezeki untuk saguhati...Masa result keluar check takde pun nama tersangkut. Esoknya ada orh Kit Kat call kata menang saguhati. Rupanya saya tak scroll ke bawah. Nama saya di list last sekali. Okeyla kan...terlekat jugak nama tu.



Sekarang ni ada contest yang Nestle tu. Jom kita mencuba nasib beramai2. Kena bukti pembelian. Manalah tahu tersangkut nama dapat Samsung Galaxy tab ker pulak (berangan....)

Kan best kalau bertuah macam cutemum tu ke,  sis suzi fadzilah...yang menang ipad dah 3 x! syoknya...bilalah pulak turn saya erk

4 comments:

  1. tahniah...
    cute mum tak join pon yang nie..
    semoga impian lynn termakbul..
    nak menang contest nestle tue memang kena ada luck kan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. thansk cute mum...harap2 tercapai impian pasni

      tu ar..kena ada luck jugak nk menang tu

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...