Kawan Saya Macam Penyanyi Yuna


Alamak! Silapla..mula2 nak suruh korang teka mana satu Yuna dan mana satu kawan saya...
Silap gambar pulak amik! huhu
Takpela...Sama tak muka diorang? Ada iras2  kan...
Kawan saya kata masa dia kat Maktab dulu lagi kawan2 dia dah perasan muka dia macma Yuna!
Pastu ada sekali tu masa kat Genting nak beli tiket kat kaunter. Orang yang jaga kaunter tu macam terkejut dan tengok lagi sekali masa kawan saya bayar! Orang tu kata ingatkan Yuna dah tadi...hehe..nama kawan saya ni Fiza. Cikgu sek rendah...mengajar di Chini... Kitorang memang baik sebab kitorang jer yang tinggal kat tempat sendiri. Lagi satu sebab kitorang jer yang masih single :)

Korang ada iras artis mana?

12 comments:

  1. a'ah lah !
    mcm same sikit :o mate ngan hidung kot~
    sye x ade iras artis mane2 pun :]

    ReplyDelete
  2. hehe..artis lisa lah!:P keke..:P

    ReplyDelete
  3. kalo tambah make up skit lagi mesti muka sebiji samadgn yuna kannn

    ReplyDelete
  4. siti nurhaliza kot.. haha..

    ReplyDelete
  5. memang serupa la muka dia, sekali tgk mcm yuna

    ReplyDelete
  6. ade la iras2 tu .. ;) gaya tudung dah memang sejibik kan ...

    lin iras sape?

    sy ade le kakak penah kate iras karisma kapoor le pulok...adohaii jauh bbenor peginye :p

    ReplyDelete
  7. ahhh la cam yuna...bleh je ngaku fiza ni adik yuna kan hehehehe

    ReplyDelete
  8. x iras sapa2 pun .. iras mak ayah jer.. hahahha..

    ReplyDelete
  9. kenapa blog kakyong x de dlm bloglist lin??? ni yg sedih ni...

    ReplyDelete
  10. kalau dimake-upkan lebih hampir...(pandai2 nak suruh org make-up)...he he

    ReplyDelete
  11. Mencari Yuna & Najwa Latif 'look alike' untuk video klip band baru Luncai Emas. Shooting Sabtu 24/3 ini di Bangi, ada token dari Luncai Emas. Sesiapa berminat nak rekemen kawan atau diri sendiri, sila email profil & gambar ke adlieffendy@gmail.com URGENT. Terima kasih - juruvideo.blogspot.com

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...