Indahnya berblogging kemanisan dicapai

Alhamdulillah... 
Tak sia2 saya menyibukkan diri dengan berblogging. Hasilnya dan impak yang sangat besar merubah kehidupan saya. Banyak perkara yang membawa ke arah kebaikan bila berblogging ni.
Antaranya :

  • boleh kenal lebih ramai kawan. Kadang2 tu jumpa balik kawan2 lama bila blogwalking.
  • Boleh menang pelbagai hadiah yang best2 dari contest dan giveaway. Best kalo menanh cash! hehe
  • info terbaru diperolehi dengan cepat
  • mengasah bakat dalam penulisan entri dan edit blog (html dan css)
  • kdg2 tu ada blogger yang baik hati bagi hadiah kat kiter... best kan
  • best sekali bila income dapat tiap2 bulan2la..biarpun tak sampai 3 angka kdg2 tu tapi hepila. hasil titik peluh sendiri.
Sebenanrnya saya nak cerita satu offer yang saya dapat ni. Daripada seorang usahawan perniagaan (Kursus Memborong Ke China) yang mintak saya review blog beliau. Encik Shahabudeen Jalil ni salah seorang usahawan Melayu yang berjaya dalam bidang perniagaan borong ke china. Beliau menawarkan kursus borong ke China dengan lengkapnya hanya serendah RM388 sahaja! Kursus Borong ke China yang dibuat oleh beliau juga telah mendapat pengiktirafan di mana MAJALAH 3 ada menayangkan juga pasal tersebut. Bukan setakat di televisyen malahan di media cetak juga banyak menceritakan kisah kejayaan usahawan tempatan yang kreatif ini.

Anzac Consultancy di tubuhkan pada tahun 2002 dan berpusat di Kuala Lumpur adalah sebuah syarikat konsultan yang mengendalikan perniagaan mengimport dari China ke Malaysia. Ia di asaskan oleh Shahabudeen Jalil dengan model utama, import dan eksport.

HUrmm..nantikan review saya di entri akan datang yer. Tapi, saya tak pandaila..nak mintak tolong saper2 yang ada pengalaman mengreview website.

10 comments:

  1. ya Lin...walau tak bersua muka,berbicara hanya di alam maya..namun kemesraan tetap terasa...

    ReplyDelete
  2. @Mama Zharfan bukan MLM..tpi tuk sesaperyg nak jual brg..beli barang kat china..murah....

    ReplyDelete
  3. akak berminat dengan kursus ni tp x pernah yakin dengan diri sendiri...

    ReplyDelete
  4. salam Lynn...slmt mlm.Lom tido lg?:D

    SELAMAT MENYAMBUT TAHUN BARU 2012...semoga semuanya 'manisssss' ditahun baru yer.

    ReplyDelete
  5. kawan saya pon ada wat bisnes ni jugak..memang murah brg kat sana..

    ReplyDelete
  6. blog lin dah btukar wajah..hehe..

    ReplyDelete
  7. Myra teringin nak ke China especially Beijing, sana banyak barang murah2 :)

    Nanti Lynn try la review ye :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...