Giveaway tahun baru 2012 oleh Ummi Hanie

Ini adalah sticky post sehingga 31 Januari 2012


Cantik banner!
 Giveaway yang dianjurkan oleh sahabat maya saya...

Lin nak tag kakyong, puanbee dan cikpuanhady untuk join giveaway ni. (Saya akan shout pasni kt blog mereka...)
Walaupun masa masih lambat lagi, baik buat cepat2 sementara ada ruang waktu ni kan.
Saya ni kalau bab entrui kreatif tak pandai sangat. Oppppssss! Jangan salah faham pulak yer. Bukan perlukan entri kreatif pun. 
Untuk tengok syarat2 dengan lebih lanjut apakat terjah ENTRI GIVEAWAY UMMIHANIE

nak markah tambahan kena buat beberapa step lagi. Harap2 ada luck! amin...

Screen shot :

untuk bonos tambahan lucky draw!

Ping entry di wall FB
Tweet entry
Google + entry



p/s : jgn lupa follow blog penaja tau!




11 comments:

  1. good luck hahhaha 2 org dlm senarai lin ada gak dlm senarai akak

    ReplyDelete
  2. oh ..terima kasih tag .. insyallah akan join nanti kot

    ReplyDelete
  3. RAJIN LIN JOIN KONTEST
    good luck

    ReplyDelete
  4. thanx join yer lin ... gudluck ~

    nnti update sikit tang SPONSOR baru ye .. kena like/follow juge

    ReplyDelete
  5. good luck!

    p/s: kak mia tak perasan shoutbox kat ner? ke.. broadband kak mia ni slow sangat?

    ReplyDelete
  6. tq sis invite nana...nana xde fb,xdpt nk join..huu.....kena penganjur izinkn nana join baru boleh:)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...