Demam Betek pulak

Mesti korang tak pernah dengar lagu ni.
Sebenarnya saya pun takkan tahu lagu ni kalau tiada konsert Erma Pesona last week. Ema Pesona? Siapa pulak tu? hihi..penyanyi dikirla. Satu gang dengan Adek Wani dan Rosalinda Ayamoer!
Dengar lagu dikir ni best jugak sekali sekala.. Ada yang versi rancak dan ada yang versi slow motion. Biasanya orang Kelantan memang sukala. Minah0minah  ni agak seksi dan pandai gelekla.
Budak2 muda suka sangatla. Pastu masa persembahan Erma tu adalah lagu 'Betek' ni. Syok jugak..muzik rancak! Sampai sekarangla budak2 yang datang tempat saya ni mesti pasang lagu tu. Demam Betek katakan..


Jom layan lagu rancak petang2 yang mengantok ni!

2 comments:

  1. memang tak pernah dengor nama ni.. mahupun lagu ni..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...