11 NOVEMBER 2014

Cek Nuffnang dan Churp-churp Tahun 2012

mood ~ sangat happy!
Akhirnya penantian berakhir. Saya telah terima email dari pihak Nuffnang dan Churp2 berkaitan cash out yang saya buat pada 30 November 2011 yang lepas.
Tap, agak lambat sebenarnya terima email diorang ni.  Sepatutnya masa ni dah terima cek. Whateverla... janji dapt jugak kan. Ini merupakan kali keempat saya cash out nuffnang dan pertama akli untuk churp-churp tu. Puas jugakla nak mengumpul amaun nak cash out. Jenuh! 
Sebelum ni saya ada buat entri yang nuffnang dan churp-churp lambat proses payment, tup tup selang 2 hari lepas tu saya dapat email daripada diorang.


Rezeki di awal tahun hasil blogging...

14 comments:

  1. wahh,bestnyee.rin ni xpena cashout lgi.huhu.:(

    ReplyDelete
  2. tahniah...churp churp sy lambaattt lagi....

    ReplyDelete
  3. tahniah lin...akaun churp churp kak sya entah bila blh cash out...he3

    ReplyDelete
  4. taniah Lin.. kakyong pun cheque nuffnang on the way.. walau tak sampai 3 angka.. Alhamdulillah

    ReplyDelete
  5. @Kancilbiru sket jer..tak sampai 3 angka pun nuffnang tu...tp leh jer open able...

    ReplyDelete
  6. @aanie
    churp2 sy tu jenuh jugakla nk tunggu cash out ritu..

    ReplyDelete
  7. @SYaMiLa thanks kak sya...nnt lama2 jd bukit jugak kan

    ReplyDelete
  8. @kakyong samerla kakyong..tak sampai 3 angka pun

    ReplyDelete
  9. wah...seronoknya bila hasil dpt dituaikan :)

    ReplyDelete
  10. akhirnya..penantian berbaloi..hehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...