Cek Exabytes Ang Pow untuk saya

Seronok lagi! Lepas dapat spy pen tu, dapat pulak cek daripada Exabytes. Ala..pasal iklankan banner di blog tu. Ini adalah kali kedua saya dapat cek pasal advertising ni. Just apply then kalau cukup syarat terus diapproved. Sampai masa dapat cek! Bestnya hidup sebagai blogger........Itu baru RM50..belum lagi yang cecah ribu riban tiap bulan kan. Oh yer! Exabytes sedang mencari lagi 100 blogger tu. Saya dah apply dan telah diterima...tunggu cek lagi yang bakal  menyusul :) Rezeki...alhamdulillah...
Cek Exabytes sampai di kala nak hujung bulan..tau2 jer kan. 



Cek ni paling cepat dapat! Exabytes memang cekap! Apply masa 28 Disember 2011 yang lepas. Tak sampai sebulan dah dapat cek!



Sebelum ni, first apply lepas 3 bulan baru dapat. Tunggu cek yang ketiga pulak. Saya apply hari jumaat lepas... Kasihan saya nuffnang dah lama tak bagi BE kat blog ni...mujurlah ada Exabytes penyejuk hati...

6 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...