Pencarian Blogger Aktif Oleh Mialiana.com

Pencarian Blogger Aktif
25/12/2011 hingga 31/12/2011

Hurmmm...adakah anda yang kak mia cari?

Jom join segmen kak mia!

Saya memang dikira aktifla jugak coz everyday) especially working day) saya kan on9 serta blogwalking menerjah mana2 blog. Kadan2 kalau rajin saya akan join contest blogger. Setiap hari saya akan pastikan saya post at least one entry agar blog saya tak sunyi dan bersawang. Biasanya nak cover hari cuti mesti create autopublish post!

Syarat lain ---> Kena ada shoutbox! Baru jer isi semula sebab shoutmix kan dah nak berbayar! Buang terus akaun kat shoutmix pastu register kat ishoutbox pulak!

TERJAH DAN JOIN  SEGMEN dengan klik banner di atas yer :)

3 comments:

  1. Terima kasih kerana sertai segmen Mia ini dan menjadi peserta ke-22 yang join... :)

    ReplyDelete
  2. gud luck LIn.. rajin2 BW lepas nih...

    ReplyDelete
  3. selamat bersegmen...strawberi di atas menggoda :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...