Menang Herba Maharani Yang Best tu!


Minggu lepas sangat sibuk dengan kursus sehinggakan tiada masa nak beronline..trafik memang merundumla! Tak cayer? meh tengok...Mendadak turun sebab tak blogwalking!

Hari semalam barulah sempat jenjalan blog kawan. Tu pun waktu malam jer. Tengok OMBAK RINDU semalam. Nanti saya nk buat review saya pasal filem tu pulak..hehe

Sepanjang kursus 3 hari tu, balim rumah jer saya menerima 2 bungkusan pos laju. Jeng jeng jeng... saya nak cerita pasal se jer dulu. Saya telah menerima pil herba maharani yang dimenangi dalam cabutan bertuah oleh Puan Bee dan Ayujamal. Tak sangka sangat2. Tuah badan saper yang tahu kan. Saya memang teringin sangat nk rasa pil tu. Orang kata khasiatnya banyak kan. Siapa yang taknak kalau produk untuk kesihatan kan. Alhamdulillah menang giveaway tu. Thanks Puan Bee..Dah selamat diterima. Tapi saya belum start makan lagi sebab nak tunggu period akan datang dulu. Entri saya yang bertuah tu di sini.

inilah rupanya. Saya ni tak pernah tahu pasal pil ni sehinggalah puan bee dan ayujamal mengadakan giveaway tersebut.

2 comments:

  1. Tahniah Lynn..dulu k.atie pernah beli & makan pil herba maharani ni.Tp bekas setiap pil tu,cantik sgtkan?..nak buang pon sayang :D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...