Kesilapan Dalam Ombak Rindu!

terjumpa info ni kat FB tadi..
Ada seorang blogger ni yang memang teliti bagi saya...dapat mengesan beberapa kesalahan dan kesilapan dari pelbagai sudut movie. Hampir semua movie dia kaji...Untuk suka2 katanya.
Saya ambil sikit jer dari blog beliau. jika nak tengok lagi silalah berkunjung ke blog GOOFSPOT yer
Saya ni kalau dah tengok cerita tu takdenya nak kaji2...jarangla nak perasan kesalahan...


6. Seorang hamba Allah muncul sedang sujud bersolat di tepi (saf hadapan) secara tiba tiba lepas tukar syot. Lihat di tepi skrin selepas syot bertukar. 

7. Semasa Haris baringkan Izzah, rambut yang berada di bahunya tidak jatuh ke belakang. Tukar syot, rambutnya berada di belakang badannya secara tiba tiba. 


P/s : korang punya azam 2011 dah tercapai ker?? Lagi 15min tahun 2012 akan muncul...umur pun makin bertambah ni

6 comments:

  1. bnyk lg kesilapan kt ombak rindu..pasan ta kucing yg izzah pegang kt bustop kecik je g..tp bile smpai uma haris kucing uh mbesar suda...hahahha..
    ika law tgk movie memang kaji je..

    ReplyDelete
  2. aha...samelah lin..xde maknenye nk kaji2 ...xkuase mokcik ... haha ... :p

    slmt thn baru lin :)

    ReplyDelete
  3. Mmg teliti betul pengkajinya :)

    ReplyDelete
  4. selamat tahun baru lin ..

    haha tak tengok lagi pun ombak rindu tu

    ReplyDelete
  5. askm, ade yg sudah n ade yg belum.
    selamat tahun baru 2012

    ReplyDelete
  6. yang rambut tu masa dia duk macam tu memang la rambut duk atas bahu, bila badan dia rebah , rambut dah jatuh le ke bawah sikit , tarikan graviti hehehe ..lain2 ok la pandai depa kaji.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...