JAWAB SURVEY DAPAT TOPAP RM10! TERHAD 5000 ORANG

KAJIAN KEFAHAMAN DAN PERSEPSI BELIA TERHADAP RASUAH DI MALAYSIA

Institut Penyelidikan Pembangunan Belia Malaysia (IPPBM), Kementerian Belia dan Sukan Malaysia, sedang menjalankan kajian bagi mendapatkan pandangan generasi muda berkaitan isu-isu rasuah di Malaysia.

Anda yang berada di dalam kelompok Generasi Belia yang berumur 21 hingga 40 tahun dijemput untuk menyertai survei ini. Jawapan ikhlas anda dapat membantu IPPBM dalam mendapatkan gambaran mengenai fenomena yang berlaku. Anda juga boleh “forwardkan” borang survei ini kepada rakan-rakan yang berumur antara 21 hingga 40 tahun.

Sebagai tanda menghargai jasa anda, IPPBM akan memberi sagu hati berbentuk nilai tambah pra-bayar (top-up credit) bernilai RM10.00 kepada 5,000 orang pertama yang menjawab survei ini. Nombor kod top-up akan dikirimkan melalui email kepada anda yang berjaya  selepas pihak IPPBM menerima kesemua 5,000 borang soal selidik yang dijawab oleh responden.

Untuk menyertai survei ini sila klik ke url >> Kajian Rasuah

Sekiranya tidak dapat klik pada pautan di atas sila copy dan paste alamat di bawah pada browser anda:

8 comments:

  1. dah jawab survey.. thx 4 sharing

    ReplyDelete
  2. http://mujadafewa.blogspot.com/2011/12/superb-childish-giveaway-by-fata-nisrin.html

    ditag :D

    ReplyDelete
  3. wah.. jawab survey pun dah disediakan habuan.. rm50K untuk projek survey ni ajer.. ;)

    nak jengah lah nanti..

    ReplyDelete
  4. yupppp bukan duit yang nak di cari tapi iklas tentang integriti tu yang penting

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Story terbaru blog kami...
    tip Spray paint motorsikal

    ReplyDelete
  5. lin dah dpt ke top up nyer? me ada try gak, tp blom dpt apa2 email..

    ReplyDelete
  6. @cikpuanhady kak, baru jer dapat topap hasil survey ni..

    ReplyDelete
  7. salam, baru join satu benda ni...okey ke ni? http://www.AWSurveys.com?R=blackbox

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...