Jadi jugak buat tutorial threader Comment ni

Setelah berhempas pulas...inilah hasilnya. Kalau ikut betul2 arahan pasti menjadi punya. Saya memang dah lama nak buat macam tu pastu cik puanhady ada buat post pasal tutorial ni teruslah saya terjah maribinablog nak test buat jugak. Alhamdulillah..tak susah mana pun.
Tapi, saya nk bezakan warna antara admin dan visitor tu. Try buat tutorial ada silap..Mungkin ada kesilapan sy tak sedar kot. Biarlah dulu.

Bila buat comment macam ni senang sikit nak reply kan..Takdelah komen yang kita reply berada kat bawah sekali tapi ikut pada komen yang kita reply tu. Elok jer terletak kat bawah komen yang kita komen tu! (tak pandai nak buat ayat. macam hampeh jer...sori...)

Korang taknak cuba ker? ------> TUTORIAL THREADED COMMENT


4 comments:

  1. btol tu..tp berat x klau nak loading?

    ReplyDelete
  2. tahniah LIn.. nanti boleh try buat yg bezakan warna komen admin .. ;)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...