GiveAway by darkbatman.com

Siapa yang tak kenal blogger femes ni?
darkbatman!

Masa mula2 dulu memang saya ingat sokmo url blog ni sebabnya agak unik di mata saya. Macambest jer  kan...Cara penyampaian dalam blog pun sempoi dan mudah difahami. Disusuli dengan gambar2 yang mudah nak faham.
Tak nak cakap banyak lagi. Siapa yang nak join silakan ke blog darkbatman sekarang. Hadiah??? Seperti di bawah :


Syarat : kena tag! So, Lin nak tag blogger syue dan sis fadzilah

Tarikh tutup : 31 Disember 2011

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...