Episod Akhir Tentang Dhia Sedih!

Biarpun dah ramai yang menulis pasal ending Tentang Dhia ni, saya nk jugak tulis! Suka hati sayala kan..blog saya...lagipun tengah kering idea...hihi.
Semalam saya xtengok pun Tentang Dhia tu. Orang lain dah sibuk2 kat facebook cerita barulah saya tengok online. Sebenanrnya saya tak pernah miss tengok cerita tu tapi semalam ada kat luar. Terlepasla.
Apapun mujurlah satu blog tu yang dah siap download kat website dia. Sori kawan2..saya lupala nama apa website tu. Google2 terjumpa.. Mula2 tengok kat tonton.my tapinya gambar takde. Frust dah masa tu.

Ending yang sangat sedih! Sehidup dan semati.. Zikir dan Dhia
Betapa tabahnya hati Dhia menerima dugaan daripada keluarga mertuanya. Kesian dia time Zikir tidak mempedulikan lansung pasal dia. Banyak kali berlinang air mata masa tengok episod last ni. Mujur tengok sorang2 dalam bilik yang gelap..haha! 
Tak sangka ending macam tu. Tak pernah lagila kot selama ni tengok drama melayu yang last2nya hero dan heoin mati sama2...
Tapikan...jahatnya mak Zikir tu. Geram betol ar. Kalau takde watak ibu Zikir tu mesti jalan cerita hambar kan..hehe

Anyway, Nora Danish sangat cantik bila bertudung.



6 comments:

  1. memang sedey :( yg paling terer berlakon ialah mak zikir sbb semua org benci watak tu heheh

    ReplyDelete
  2. kakyong pun x sempat tgk, baca review kawan2 jer..

    lin di tag
    http://www.kakyong.com/2011/12/birthday-giveaway.html

    ReplyDelete
  3. lin ada lagi GA ni.. meh join... due esok

    http://www.kakyong.com/2011/12/end-year-mega-giveaway-2011.html

    ReplyDelete
  4. @kakyong alrite kakyong..kang ada mood rajin saya buat yer

    ReplyDelete
  5. tulisan yang baik untuk di simak,,nice post

    ReplyDelete
  6. drama terbaik tahun ini.walau pun sedih tentang dhia memang best
    lawat blog saya untuk lagu- lagu episode akhir tentang dhia
    http://admya.blogspot.com/2011/11/lagu-dalam-drama-tentang-dhia.html

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...