Dulu VCO, Kini Vitamin E Softgel Collagen pulak


Hurmmm...mesti ada antara korang yang dah tau pasal produk rawatan muka yang semakin hangat sekarang ni.
Saya ni jenis kulit muka yang memang bermasalah. Dah pelbagai produk cuba n latest produk safi rania...Tapinya, tak sesuai lansung dengan saya sebabnya saya perasan bila saya pakai krim kecantikan tu esoknya mesti kulit saya menggelupas yang agak teruk dan jadi kemerah-merahan. Saya siap beli satu set produk tu dari pembersih sehinggalah ke krim malam. Last2 saya bagi jer kat ciknor, makcik yang kejer kat sebelah ofis saya. Muka saya memang susah nak serasi dengan produk2 ni. Pening betol saya. Sejak 4bulln lepas saya guna VCO Catalyst tu parut jerawat memangla makin pudar tapi jerawat stil tumbuh kat bahagian dagu! 

Kemudian, saya baca2 kat internet pasal produk Miracle Tab..ala..kan ada Irine Nadia buat giveaway tu. Mahal tau produk tu. Tak mampu lagi nak membelinya. Kemudian, saya pun terjumpalah dengan satu produk ni yang ala-ala VCO sebab kita kena sapu kat muka jugakla. Namanya Vitamin E Softgel Collagen. Saya order dari ciksu. Dah masuk hari ke-4 dah saya pakai. Harga agak mahal jugakla. 10biji = RM25... Nak tengok rupanya? 


Nak test market jer dulu order 10 biji. Masa tu order VCO sekali. Takde bajet nak order 20 biji! hehe

Vit E Softgel Collagen ni merupakan produk dari swiss tau. Tapi mendapat kelulusan dari KKM dah. So, tak perlu nak risau. Yang penting HALAL tau! Vit E Softgel Collagen ni ibarat serumla yang meresap jauh ke dalam kulit kita. Fungsinya pun banyak tau. Mengurangkan kedutan, membaiki tisu, mengurangkan scar dan strech mark dan benda2 yang baik untuk muka kita ar senang kata.

 Cara pemakaian :

Depend pada kita. Ada yang pakai pagi dan malam. Macam saya just pakai waktu malam sebelum tidur. Nak jimat lagipun. Produk ni mahal. huhu..Caranya, kita gunting kat hujung tu pastu sapula minyak serum tu kat muka. Baunya memang best dan kulit kita automatik akan rasa lembut tau! Serius ni..

Saya ada amik gambar dari hari pertama sehingga arini. Nanti post akan datang saya akan tunjuk dan buat testimonial berdasarkan gambar tersebut. Nak tengok berkesan ke tak...
Apapun jeles tengok tokey yang membuatkan produk ni femes!

kredit to puan lynna

Cantik kan kulit dia..bestnya kalo kulit saya secantik tu. Harap2 produk ni akan memberi saya positif feedback! Tapi setakat ni memang nampak perubahan. Parut jerawat dah semakin pudar....pasni kena order terusla..suka sangat!

23 comments:

  1. ok x pki vit e soft gel collagen ni??

    ReplyDelete
  2. sis,boleh copy gambar tak?minta izin..hehe

    ReplyDelete
  3. sis..ade bt utk dropship x?saya berminat nk jd ejen...if ade email inaauni@yahoo.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai dik..sis cuma pengguna jer..belum fikir nak jadi agen pun...hhee

      Delete
  4. produk ni brand ap ye? d pasaran mcm2 brand jumpa..klu y ni bpe harganye?

    ReplyDelete
  5. haha..kamu nie..cuba google norefal...murah banding minah ateh tu..dia dah tiaw korang..kalu tk nape blog dah removed

    ReplyDelete
  6. owh best gak gel nee.. nk try lah

    ReplyDelete
  7. Salam, why senyap tak berjawab ne....cam na dapat gel vit E ne..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh ke website http://www.ciksu.com/ untuk order..

      Delete
  8. sis...nk tau..yg dari canada tu mcmaner yee...samer x result dia..sy pun dh pening nih..which 1 d best product :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu ar..skang ni dh byk pulak keluaran utk vit. e softgel clagen ni...tapi yng ni okey...

      Delete
  9. memang best pakai vitamin e softgel nih...lembut jer kulit lepas pakai...i loike

    ReplyDelete
  10. tawaran Vit E softgel...http://koleksiakupunya.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. nk tanye pkai ni sapu seluruh muka tu termasuk bhgn mata ke??

    ReplyDelete
  12. sy pn pakai softgl nier. . very good its work it. . kulit jd sekata n glow jer. . n smooth n soft jer muka. . sy der jual softgel nier. .murah jer . .rm1.70/bj. . so far,yg guna mmg bg feedback yg positif. . berminat,msg la sy 0122171107. . :). . tq

    ReplyDelete
  13. nak jadi agen vitamin E softgel dan dapatkan 10,20,30,50 & 100 biji vitamin E dgn harga yang paling murah?? layari http://www.qesahqasehqmaridh.com/
    =)

    ReplyDelete
  14. sy pun nak tnya benda yg sama mcm norashidah tu..vitamin ni boleh sapu kat bahagian mata ke?

    ReplyDelete
  15. sy pun nak tanya soalan yg sama ngan norashidah..vitamin ni boleh sapu kat bahagian mata ke?

    ReplyDelete
  16. saye berminat nak bli ...came ek?

    ReplyDelete
  17. saya tgk rmai org pkai vitamn e 2....sngt berkesan sya pown bru nk try..vitamin ni sngt gus kalu ad jerawt,jeragat,parut.. kult jdy lmbut n cearh cayalh. :)

    ReplyDelete
  18. Saye dr jakarta saye nak coba macam manne nak bli . ...bisa ke bantu saye tanks :-)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...