DiGi iPhone 4SURE I DO 1ST’

Teruja betul saya dengan Iphone 4s ni. Apa taknya!
SIRI tuh..
Seandainya saya berpeluang mendapat Iphone 4s ni tak kiralah secara free ataupun pinjam, apa saya nak buat dulu ialah tak lain dan tak bukan...Terima kasih FIRST kepada yang sudi bagi pada saya tu. DIGI nak bagi saya tak???
 ~mood  muka seposen~

TESTING THE SIRI FIRST!

Untuk sesiapa yang masih belum faham apakah SIRI tu. Saya nak explain beria tak panadai sangat tapi apa yang saya faham ialah SIRI ini adalahs atu teknologi di mana menggunakan suara sahaja sebagai arahan. Dasyat kan!!! Marvellous ar. Kita cuma perlu cakap jer pastu henfon (iphone 4s) tu akan jawab dan lakukan seperti yang kita arahkan melalui suara kita tadi. Untuk lebih faham, tengok video di bawah yer.

Sumber : youtube

Bila dah testing the SIRI tu saya nak nak bagi ma dan  abah cuba teknologi yang best tu! Ambil gambar atau video untuk mengabadikan kenangan dapat iphone 4s ni. Lepas ni kalau pergi mana2 tak perlu bawa kamera dah sebab dah ada iphone 4s yang best! Henfon lama bagi kat ma atau abah gunala sebab dah dapat iphone 4s....



p/s : berangan ni... kalaulah impian menjaid kenyataan...akulah manusia paling happy di dunia!





2 comments:

  1. wah wah.. test suara yer.. ;)

    nak join juga contest ni.. tinggal 3 hari jer lagi.. x tau lah idea x mari nak buat camana..

    ReplyDelete
  2. anda ditag :D

    http://mujadafewa.blogspot.com/search?updated-max=2011-12-24T22:59:00%2B08:00&max-results=1

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...