Dapat lesen tolong orang bencana

Assalamualaikum..

Di kala ini idea nak menulis entri terlalu mencurah2 sehinggakan tak tahu nak pilih yang mana dulu. Seronoknya kalau macam ni selalu kan.
Untuk pengetahuan semua, selama 3 hari saya tak bukak laptop maksudnya tak online ar..tu yang nak sangat dapat ipad 2 dari Denaihati..hehe..Saya berkursus dengan kata lain bengkel pengurusan bencana untuk sukarelawan JKM. Kursus mengejut ni.. Pagi tu baru tahu. Petang dah bertolak..memang kealm kabut sikitla. Biasanya saya akan buat beberapa entri autopublish sepanjang peninggalan saya tak beronline. Tapi aritu memang dah tak smepat. Punyala jiwa ni meronta2 nak blogwalking ke blog kawan2 nak tengok entri baru tau! Nak mujurlah kat resort tu ada wifi, lehla tahu sikit2...
Bengkel tersebut anjuran JKM peringkat negeri Pahangla. Seramai 40 orang peserta terdiri daripada pelbagai peringkat umur. Tok empat dan JKK Kampung pun ada tau. Hurmm..best jugak. Ada ilmu baru dipelajari. Siap ada simulasi lagi tau!
Jom layan beberapa keping gambar sepanjang kat sana.

ni kaunter pendaftaran untuk mangsa banjir semasa simulasi di Kampung Salong

majlis penutup. Post mortem dari agensi2 yang terlibat

saya berbengkel di D'ambang Resort

geng gwgf yang turut sama menyertai

sesi penyampaian cenderahati kepada gansi yang terlibat oleh Pengarah JKM Pahang

Ada rumah buluh di resort ini.

Resort ni di tepi SunGAI Pahang tau




No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...