Dah sampai CD Universal Music dari Kontest Mohd. Zaid

Insentif RM0.03 sen untuk anda! Claim kat MynewsHub yer 


Dua hari lepas, terima parcel leper. Dah jangka mesti CD yang menang saguhati kontest mohd zaid tu.Okeyla..sangat suka! Sebabnya fm modulator dalam viva saya tu dah rosak! Memang kena guna cd ar nk dengar lagu yang minat.



Antara lagu yang ada dalam cd Talentime tu ialah :

Pergi - Aizat
Khatimah Cinta - 6th Sense
Cinta itu membunuhku - D;Masiv

banyak lagi lagu yang best2 dalam tu. Sngat suka! Lagu yang biasa dengar dan femes jugak!

Yang best sekali dapat cd single lagu anuar zain yang baru tu. Baru bercadang nak download. Tiba dah dapat cd...okeyla kan


Barangan kosmetik bernilai RM350 free jer ni. Serius tau..

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...