Blog Hiburan Terbaik – Tahniah Abang Nara Beautifulnara

Insentif RM0.03 sen untuk anda! Claim kat MynewsHub yer


Sumber : amanz.my


Ingat tak yang nuffnang mintak vote blog untuk pelbagai kategori tu? Ha! dah keluar keputusannya. Jom usha siapa yang menang. Bertanding keseluruhan Asia Pasifik tau. Dasyat2 siapa yang menang ni.  Yang bestnya blog abang nara pun menang! Tak sia2 saya vote :) Tahniah abang nara yer..Blog beautifulnara memang best pun


Blog Fotografi Terbaik : Photoblog.hk (Hong Kong)
Blog Geek Terbaik : GeekOut.ph (Filipina)
Blog Kekeluargaan Terbaik : ChildHood 101 (Australia)
Blog Makanan Terbaik – Lady Iron Chef (Singapore)
Blog Fesyen Terbaik – Cheeserland.com (Malaysia)
Blog Gaya Hidup Terbaik – JanniEpperson.com (Filipina)
Blog Dengan Rekabentuk Asli – Eat, Show and Tell (Australia)
Blog Pelancongan Terbaik – Justwandering
Blog Hiburan Terbaik – Beautifulnara (Malaysia)
Blog Mikro Terbaik – Kennysia (Malaysia)
Blog Hidden Gem – Googlygooeys
Blog Paling Berpengaruh – Xiaxue
Blog Rantau Terbaik Asia-Pasifik – Xiaxue



Barangan kosmetik bernilai RM350 free jer ni. Serius tau..

4 comments:

  1. yang menang semuanya blog glemer2.. tapi alaa blog hanis zalikha tak menang pulak

    ReplyDelete
  2. kakyong kurang berkunjung ke blog Nara.. sbb dia pun ade juga n3 copypaste & kdg2 ade n3 menjelekkan..

    sepatutnya org yg ade peluang utk selalu dekat dgn dunia hiburan ni x perlu buat n3 kopipes & jgn la mudah melatah & buka tembelang orang..

    kakyong prefer budiey.com

    hahhaha... itu pandangan kakyong..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...