11 NOVEMBER 2014

Bedak Ronasutra Plus Skin Theraphy Oil


Akhirnya tanpa memikirkan lagi pasal duit, sebab nak sangat sebebnarnya ni. hehe...saya beli jer apa yang saya memang nak dna inginkan. Kalau fikir duit abis, mesti takbeli punya. last2 duit belanja yang bukan2!
Seronok giler bila dah beli apa yang saya nak...
Saya dah start pakai bedak ronasutra tu. Besla...mmmg nmpk flawless tau. Saya beli dengan harga RM43 di kedai kat Kuantan Parade. Dia letak harga RM48 kasi less RM45. Saya katalah kat online boleh beli dengan harga RM43 pastu dia pun bagila harga RM43. Beli Natural Buff. Untuk lebih lanjut pasal bedak ni bolehleah refer balik entri saya yang ni--- > Bedak Ronasutra tu best ker?
Pastu masa tengah tunggu adik ipar saya balik kerja saya menyinggah kat farmasi assyifa yang berdekatan. Asalnya nak beli BIO OIL tu. Last2 budak tu rekemen kata yang COCOA BUTTER lagi elok, so saya pun belila. Sebenarnya tujuan saya nak memudarkan parut jerawat kat muka ni ha. Tapi saya tak guna lagi sebabnya VCO masih ada. Dah abih nanti saya baru nk try Skin Theraphy Oil ni.
Tak sabar nak menggunakan dua-dua produk yang memang saya dah lama nak ni. Disebabkan bedak ronasutra ni jugakla saya ke KP malam tadi semata2 nak beli kabuki brush kat guardian! Korang pernah guna tak produk2 ni??? share sikit sama saya......

7 comments:

  1. bedak ronasutra sy pakai.. mmg best.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg best pun kan bedak ni...tak berminyak muka

      Delete
  2. belum pernah cuba lak.. nampak cam best..nanti nak try find out la

    ReplyDelete
  3. salam
    hye lin azlina
    tny ni..awk mkn vco berkesan x pudar parut jwat?
    yg bio oil tu sy tau kesan dia mmg lambat..3bulan.nk pkai plak kn konsisten

    ReplyDelete
  4. Kt kuantan parade tu kt area mane kedai tu...? Nk p bli gak...

    ReplyDelete
  5. dah try ronasutra tu
    tapi maaf la
    jujur cakap x best langsung
    senang cakey

    tapi palmer tu x pernah try
    dulu momoy try yang bio oil
    so far ok kulit jadi serata

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya pun pena try..mmg x bez pkai..mybe ikot kulit jgk kot..bercapuk2..pkai pixy lg best :)

      palmer tu x pena try tp pena try vco..kesan cepat!!sapu kt muka

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...