1000 sudah jumlah post entri saya...


Akhirnya...
Cecah jua 1000 post sepanjang saya berblogging.


Nak masuk 2 tahun saya start berblog. Pelbagai pengalaman telah saya dapat. pelbagai hadiah dan cabutan bertuah saya menang. Walaupun blog ni dah lama saya buat pada April 2009 namun, start aktif masa bulan Mei 2010! Lama kan...mujurlah masih ingat password blog masa tu. Kalau tak silap masa tu entahla kenapa saya tak boleh nk bukak blogger.com dari laptop ni. Setting apa ntah yang silap. Jadi, suSahla sikit. kena guna pc or laptop kat ofis. Alhamdulillah lama2 dah okey.. so, far saya memang sentiasa update entri kat blog melainkan keuzuran yang tertentu. Saya mula tukar ke domain sendiri pada bulan Mac tahun ni.
Best berblog ni. Dapat menjana side income tiap2 bulan... Syok  kan. Walaupun sikit tapilepasla nk topap dan beli sikit2...saya setia bersama nuffnang...

3 comments:

  1. tahniah, purata 1.4entry/hari. hari2 publish...

    ReplyDelete
  2. tahniah LIn... 1000 post tu banyak , semoga terus aktif berblog..

    ReplyDelete
  3. congrats lin..memang bnyk gak tu..jom sama2 kita aktif berblog..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...