Update Hadiah Terperap

Insentif RM0.03 sen untuk anda! Claim kat MynewsHub yer 


Dah lama nak update pasal beberapa hadiah yang dapat bulan lepas ni..mood tengah ngade nak malas2 pulak.
Jom tengok sikit adiah kecik2 saya dapat.


ni menang saguhati daro kontest mohd.zaid tu. Dapat cd dari universal music..lum terima lagi ni :)

menang lucky draw dari FB Thepoplook. Voucher RM50 tu. Redeem barang yg sama nilai jer. malas nak tambah duit. Ini kira baju yang paling murah kt blogshop tu. Kena pakai dengan inner mesti cantik ni..Lum pernah pakai lagi.

Yang ni 1000 terawal kot mendaftar dapat bekas tupperware dari MILO ni. daripada FB jugak.
yang ni pulak menang daripada teka sekolah cute mum. Tapi sayangnya..pecah! padahal cute mum dah balut elok2 dah Fridge Magnet tu. Boleh digam semula ni...Apa nak buat...

Ada lagi beberapa adiah yang dapat diorang hantar kt email. Tapi malas nak screen capture n edit2la...hehe..

Sekarang ni tengah berusaha nak mearih undi untuk GADGET IMPIANKU.. hurmmm..dah jauh ketinggalan tapinya...cuba ajerla kan..manalah tahu..untung sabut timbul!


Barangan kosmetik bernilai RM350 free jer ni. Serius tau..

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...