Topap FREE RM30 Dari Denaihati

Sebelum ni dah pernah buat entri pasal loyalty reward. Ala...yang saya claim point untuk topap tu.
Kalo masih tak ingat jom terjah kat ENTRI SINI
Saya memang sengaja tunggu kredit nak habis patu redeem point. At least tiap bulan tak payahla fikir nak topap dah..RM30 dah tahan sebulan kan...Saya just topap hot ticket sebab penting nak buat call!



Ini kali kedua dah redeem. Next montg redeem lagi sebab point tu mmg cukup lagi n sempatla untuk topap seterusnya

Nak topap jugak ? Terjah DENAIHATI


Insentif RM0.03 sen untuk anda! Claim kat MynewsHub yer

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...