11 NOVEMBER 2014

Peraduan Reader's Digest itu scam jer?

Insentif RM0.03 sen untuk anda! Claim kat MynewsHub yer 


Semalam saya ada terima satu surat daripada Reader's Digest ni. Pelik jugak...tak pernah pun melanggan. Membeli pun tak penah..Pinjam jer pernah dengan kawan..
Antara kandungan surat tu kata saya antara yang terpilih untuk memenangi RM250 ribu! Nampak macam best jer kan. Konon2nya...Surat tu kata lagi saya dah lepas ke epringkat ketiga tanpa melalui peringkat pertama dan kedua. Kelakar...
Katanya lagi, kena tunggu surat yang bakal menyusul untuk tahu step apa nak buat. Jangan campak atau musnahkan surat daripada diorang ni.
So, saya pun google cari pasal contest reader's digest ni. Rata2 yang saya baca semua kata scam..tipu aje..


Ni pasal kat blog anastasyea ---> PERADUAN READER'S DIGEST SATU PENIPUAN ATAU BENAR?


Saya dah serik pasal penipuan ni. Baik saya join peraduan kat facebook takpun antar form. Susah sikitla nak kata scam kan. Lagipun saya dah pernah menang beberapa hadiah yang agak best antaranya menang baucer OLI COLLECTION bernilai RM500 dan paling best sekali menang Koleksi Habib Jewel bernilai RM5 RIBU!

Barangan kosmetik bernilai RM350 free jer ni. Serius tau..

3 comments:

  1. memang truly scam--me pernah gak buat entry..me pernah jd mangsa pun ish ish ish abis ratus2 utk melanggan sbb konon2 nak menang, abuk pun tarak

    ReplyDelete
  2. salam kenal..

    saya pun ada dapat jugak surat dr diorg...tapi adiah utama RM22O ribu...eeeiii mmg npk menipu jerr kan...

    ReplyDelete
  3. selalu je dpt readers digest ni pyer surat..
    pastu bg kunci kete la konon nya..
    tpi nk kena langgan buku dia

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...