Mesin Urut Murah dan berbaloi

Insentif RM0.03 sen untuk anda! Claim kat MynewsHub yer


Kalo ke Kuantan Parade ker Megamall ker, bila dah rasa letih tu jangan lupa memanjakan diri kejap kat kerusi urut yang pasti memberikan kita 1001 kebaikan. Pasti tersenyum...
xdela free..kena bayaran jugak. 15 min bersamaam SERINGGIT kalo tak silap. Dah lupala.
Terjumpa gambar2 masa my parent g shopping complex pastu urut kat kerusi tu. Bukan kerusi sebenarnya kan. sofa....best....Yang penting..bagus ada sofa urut tu kan..bila dah letih bershopping rilex jap...
si kecik tu sibuk jer...

nisa sibuk nak masukkan duit kat slot mesin tu

my parent tengah syok kena urut...

peace! sy kena jaga nisa...

2 comments:

  1. lyn, last week masa sy turun kuantan, lepak kat megamall ada jumpe kerusi urut ni,, tp segan nk naik.. tp bile fikir semula.. rugiiiiiiiiiiii..
    so kena turun kuantan lagi la ni..
    *tetibe jadikan alasan nk turun kuantan kan..hehehe*

    ReplyDelete
  2. salam tuan dan puan...jika anda berminat untuk mempunyai bisnes kerusi urut seperti di shopping complex..boleh hubungi En. haiqal 0392058585 tau email ke hengdefitnesstech@yahoo.com.Anda juga boleh memulakan bisnes kerusi urut itu dgn harga yg amat rendah.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...