Melly dan Rose Tentang Dhia TV3


Selama ni saya jarang tengok tv time Maghrib neh. Cerita Sofiyya pun saya tak layan tau. Tapi entahla kenapa tetiba saya tak pernah miss cerita Tentang Dhia sejak episod pertama lagi. Macam cerita JUVANA dulu tu jugak. Tak pernah miss!

Entah2 saya dah jatuh hati dengan si Ady Putra kot :) opppsss.... ramai peminatnya kat sini kan.Tengok si Ady Putra tu berlakon, ohhhh..alngkah bahagianya jika future husband saya macam dia...tenang jer...lemah gemalai jer...suka sangat tengok Ady Putra berlakon dalam cerita tu dengan Nora Danish! Gandingan yang mantap diorang neh...
kredit to fb tentang dhia

kredit to yanawanie

Tapikan dalam banyak2 watak tu, watak si Melly (tak cam pun pada awalnya yang dia ni Cikgu Zakiah dalam Juvana tu) dan watak si Rose (ni pun ada berlakon dalam Juvana jugak) yang membuatkan cerita tu nampak menarik! Tambah lagi watak ibu Zikir tu ha..
Agak2la dalam episod arini, si Dhia akan pilih saper erk as her future husband? Si Azmi tu ker, si Zikir... sian kat Dhia kena pilih... Azmi tu memang Dhia dah cinta dari dulu..yela kan..nak kahwin dah pun diorang bila si melly buat kacau! Tapi si Zikir tu sangat tulus cintanya terhadap Dhia. Zikir tiba di saat Dhia memang memerlukan seseorang...
Saksikan petang nanti pukul 7malam yer....

Apapun cerita ni memang best! Lagu tema pun sangat enak didengar. 


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...