Jadi rerama di blog kakyong



Pengalaman manis berblogging adalah dapat berkenalan dengan ramai kawan2 di alam cybey. Even xpernah jumpa, namun, ternyata hubungan silaturrahim tu erat. Ada blogger yang sudi buatkan header, watermark..dan macam2 lagila. Paling saya ingat ialah kak syamila yang tolong tweak code blog saya kasi okey. pertolongan beliau memang akan saya ingat sampai bila2. Thanks yer kak sya!
Banyak mende yang best bila berblogging ni. Dahla dapat ramai kawan pastu ada rezeki menang giveaway atau contest ataupun lucky draw. Paling best saya rasa menang cash RM100 daripada Denaihati pastu cabutan bertuah menang RM50! Macam2 lagila dapat hadiah. 
Nuffnang yang membuatkan saya untuk terus berblogging. Apa taknya...income yang dapat hasil berblogging amatlah manis rasanya. :) saya dah 3x cash out..hujung bulan ni insyaAllah nak cash out lagi..best kan..
Di samping extend network, dapat adiah, nuffnang..paling penting, bila berblogging ni kita akan jadi seorang yang cepat dapat ilmu melalui blogwalking. Serius..Yang paling terbaru pasal google+ ni. Kalo bukan sebab Denaihati mesti saya tak mengendahkan lagi pasal ni.
Itulah antara point2 mengapa saya masih bergelar seorang blogger...
Sesaper yang nak jadik rerama kat blog kakyong, klik jer banner kat atas tu...


1 comment:

  1. Lin,

    sangat setuju dgn cntent lin ni... bersemangat jer bila mbaca nya... tahniah Lin.. semoga terus sukses...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...