Google + Lin Azlina dot com

Insentif RM0.03 sen untuk anda! Claim kat MynewsHub yer

Sekarang ni tengah dok sibuk nak edit2 dan mempelajari pasal google+. Kan leh migrate facebook kepada google + ni kan...tengah nak cuba2..nak import contact dan macam2 lagila. 
Untuk yang masih belum tahu, google + ni merupakan medium sosial yang ala-ala facebook jugak. Function pun lebih kurang sama jugak. Boleh create page macam facebook. Saya ada create satu tapi lum siap lagila. Koosng lagi. Siapa yang belum ada google + ni jomlah create akaun satu guna akaun gmail yer.
Saya ni nak expalin lebih2 pun masih dalam peringkat belajar. 
Tapi yang pastinya, google + ni semakin meluas penggunaanya sekarang. Kalau tengok website luar negara mesi ada button g+ ni kan. Kita kat Malaysia ni je lagi yang masih belum menyedari kepentingan button google +1 tu. Kalau tak silap saya boleh mempengaruhi indeks carian google jugak tau.

Button yang ada kat dalam google + tu. Sama cam facebook jugak. Home, friends (circles), video, photos




Barangan kosmetik bernilai RM350 free jer ni. Serius tau..

2 comments:

  1. lyn,
    jgn lupa add kakyong juga.. badge ada kat blog kakyong.com, like my laman FB jugak yer.. ;)

    ReplyDelete
  2. salam singgah ...jom sama2 meriahkan google+ .

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...