"GIVEAWAY : IRINE NADIA nak kasi MIRACLE TAB for FREE!"

Suatu petang yang damai...
gambar : google

Ada dua sahabat lama yang berkawan baik sedang berborak-borak. Al maklumlah lama tak jumpa! Masing-masing sibuk dengan hal memasing. Sekali balik kampung bersantai di tepi pantai terkeluarlah topik seperti di bawah ni...layannnn

A  :  Eh awak..kulit awak semakin cantikla. Nampak gebu jer. Parut jerawat pun dah makin pudarla..Produk apa yang awak guna neh? Kongsi rahsia sikit.
B  : Awak kenal x blogger si irine tu?  ala..yg ala2 model tu. Dialah yang syorrkan produk neh :) MIRACLE TAB! Baguslah dia syorkan pasal produk ni.
A  :  Oyeker...nak beli jugak...kulit saya ni memang bermasalah dari dulu lagi. Nak keluar rumah pun rasa segan2 jer. Nak pakai produk yang mahal2 sangat tak mampula...
B  :  Jangn risau. Produk ni memang diperakui keberkesanannya. Banyak testimonial yang positif semuanya. Harganya kira mampu milikla...Awak bacalah testimonial kat facebook irine. Siap dengan gambar customer yang dah pakai produk ni tau. Jom saya tunjuk kat awak!

Pudar dah kan parut jerawat tu.. bukan senang nak hilang tu
ni lagi superbbb! Terus  nampak cantik berseri..jelesnya saya...

A  :  Awak..produk ni ada apa ye? maksudnya apa yang ada dalam set dia tu? Teringinnya nak pakai..nak hilangkan noda2 ni ha.
B  :  Miracle Tab ni ada beberapa produk. Ni antara yang hot sellingla orang kata.. Yang penting HALAL! sebenarnya produk ni berasal dari Korea dan para selebriti memang menggunakannya. KUlit diorang halus dan mulus tau! Beruntung kita sebab irine ada jual...


Inilah antara  produk MIRACLE TAB
A  :  Terujanya saya dengar cerita awak nih.. Nak beliiiiiii....tapi kalau dapat free pun okey neh...trial orang kata.
B  :  Errmm..awak bernasib baikla. Irine memang baik hati nak bagi pun set MIRACLE TAB ni. (TAB SOAP yang bernilai RM 70 dan HD Glow Essence yang bernilai RM 80) Percuma jer tau! tapi ada syaratnya la...
A  :  Bestnya! Apakah syarat2nya tu?
B  :   Tengok ni...
  1.  Buat satu entry di blog anda yang bertajuk  "GIVEAWAY : IRINE NADIA nak kasi MIRACLE TAB for FREE!"
  2. Letakkan gambar product one set of MIRACLE TAB ( yang ada ketiga-tiga barang). Gambar yang nombor satu sekali dalam entry ni.Terangkan dengan ringkas sahaja mengapa anda nakkkk sangat product Miracle Tab ni daripada Irine. Ringkas-ringkas pon x pe, asal cukup syarat. hehe.
  3. LINK kan entry tersebut ke sini. ( entry Irine yang ni ).
  4. Bila dah publish entry tu, teruss tinggalkan link entry korang tu dekat ruangan komen ni bagi memudahkan Irine tahu siapa yang dah join.
  5. Pemenang Irine akan umumkan berdasarkan entry yang kreatif,simple tapi padat serta memenuhi syarat-syarat seperti di atas :) Cop cop, LELAKI pon boleh join tauuu..sebab product ni pon lelaki boleh guna.
TARIKH TUTUP :  2nd Dicember 2011

A  :  Kalau macam tu sekarang jugak saya nak buat. Saya memang berhasrat sungguh agar Irine tu dapat bagi kat saya produk MIRACLE TAB tu free! Harap2 dia kasihan sama saya. Nak jugak kulit muka yang macam dia...nampak lembap dan cantik berseri jer. Pasni takdelah saya malu dah nak kuar rumah.
B  :  Harap2 awak berjaya dapat produk tu. Nanti kita sama2 berdoa semoga ada rezeki awak yer...Tak sabar nak tengok perubahan di wajah awak nanti macam pengguna sebelum2 ni. Mesti bertambah cantik nanti.
A  :   Boleh bagi link tak pasal Miracle Tab tu? Nak baca sikit info kat dalamnya.
A  :  eh awak..ada tak gambar Irine tu? Nak tengokla...mesti cantik sangat dia.


B  :  Inilah irine nadia marcello yang baik hati tu.

Akhirnya si A dengan rasa tak sabarnya terus balik dan membuat entri ini (saya tuh...hehe)
Masalah yang A hadapi adalah benar yer. Harap2 product miracle tab ni boleh membantu menghilangkan parut2 jerawat setelah sekian lama bertapak di muka ini...

Semua gambar kredit to irine yer...
Thanks irine

"Entri ini ditulis sebagai syarat untuk memenangi (jika bertuahla) set produk miracle tab oleh irinenadiamarcello."
Harap Irine suka...

 "Inspirasi untuk menjadikan setiap wanita kelihatan jelita dan menawan tercapai dengan adanya produk Tab yang sangat magis, HANYA dalam tiga minggu sahaja. Tab EX,Tab Soap dan HD Essence, menjadikan impian setiap wanita pasti menjadi kenyataan. Jadilah salah seorang daripada beribu model yang telah merasai magis produk Tab ini. Dengan produk Tab, confirm GORGEOUS ! "
kredit -FB Irine-

JOM TENGOK PRODUK MIRACLE TAB DENGAN JELAS...

nak order pun boley :) KLIK SINI


KLIK NAMA IRINE KAT ATAS TU YER NAK JOIN JUGAK

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...