Gadget Impianku

Sticky post sampai 10 Disember 2012


Mintak jasa baik kawan-kawan untuk :
  • retweet entri ini atau
  • FB like entri ini atau                
  • google + entri ini atau
  • kesemuanya sekali.. (jika sudila...)
  • KALAU RAJIN TINGGALKANLAH SEDIKIT KOMEN yer... :)
 assalamualaikum...


  Contest yang mencabar minda nak meraih markah daripada kawan-kawan di alam maya! Rasa macam dah jauh sangat ketinggalan.. Kesian kat saya...macam jadi angan-angan jerla. Kalo kesian kat saya tolonglah yer kawan2ku yang baik hati...


Perjuangan masih belum selesai...


Saya bukanlah insan yang dikurniakan otak yang kreatif..tak pandai nk edit2, design cantik2, buat itu ini nk menarik perhatian pembaca ni...sekadar buat yang termampu jerla.
 Tapi saya bersyukur...

Masih lagi diberikan peluang untuk join contest Denaihati

Inilah gadget idaman kalbu...
Ipad 2 pujaan hatiku...

KENAPA NAK IPAD 2 NI?
  1. Saya memang mengidamkan sebuah tablet PC pun untuk urusan berblogging dan bercontest facebook!
  2. Bateri ipad 2 ni tahan lama! 10jam penggunaan..FANTASTIC kan!
  3. Ada kamera depan dan belakang.
  4. Dilengkapi dengan smart cover. 
  5. ipad 2 ni memang dh smart pown!
  6. SEBAB UTAMA----> TAK MAMPU NAK BELI, HARAP2 DAPAT FREE...HIHI
Jika di sini ada rezeki,
Terima kasih buat pemberi,
Jika tiada rezeki kali ini,
Mungkin ada di lain hari...

Jika impian tak terlaksana,
ku terima dengan hati yang terbuka..
__________________________________________________________________

PERTOLONGAN ANDA SANGAT DIPERLUKAN
____________________________________________________________________

******************************************************************
    bantuan anda sangatlah diperlukan untuk merealisasikan impian ini..    
   Jasa anda amatlah bermakna buat saya.                                            
   Hanya tuhan dapat membalasnya...                                                  
******************************************************************                                                                                                       

    * gambar dari google melainkan header denaihati

“Contest Gadget Impian anjuran Denaihati.com ditaja bersama oleh Eizil.comAnarm.neteQurban.comSilver Asia Sdn BhdKedai Kak SitiRakan Niaga Al Ansar dan Serverfreak“.

178 comments:

  1. good luck yer.. dah klik mana yg patut...

    ReplyDelete
  2. dh vote utk Lynn...gud luck yea...

    kak sya pun punye impian yg sama...oh iPad2...hik3

    ReplyDelete
  3. sama la kita..nak ipad jugak..hehe

    ReplyDelete
  4. semoga tuan blog akan mencapai impian untuk memiliki gajet yg diidamkan tersebut.

    ReplyDelete
  5. assalam lin...semoga lin berjaya, insyaAllah

    ReplyDelete
  6. impian kita adalah sama....hik3

    ReplyDelete
  7. @Zie Fauzi terima kasih kak..jasamu akan kukenang....

    ReplyDelete
  8. @SYaMiLa saya pun dah vote tuk kak sya...
    samer eh..hehe... gudlak jugak tuk kak sya

    ReplyDelete
  9. good luck.. fuhh kiri kana, hope dpt.. hehehe..

    ReplyDelete
  10. dah like dah... gud luck yaa. lin...

    ReplyDelete
  11. Good luck dear :)



    Tolong komen banyak-banyak di "Contest Gadget Impian…"

    ReplyDelete
  12. iPad 2, bestnye kalo dpt eh.. btw, gud luck!!!

    new blog link:
    http://greennnpanda88.blogspot.com

    ReplyDelete
  13. Gudluck :)

    Dah Like...dah Tweet...dah Google+ :)



    http://jebengotai.co.cc/ohaiyo-gozaimasu

    ReplyDelete
  14. Saya hanya mampu komen dan tekan like je... >_<

    ReplyDelete
  15. support sini :)
    jangan lupa support saya jugak :D

    ReplyDelete
  16. semoga berjaya mencapai hajat anda :)

    ReplyDelete
  17. @JebengOtai terima kasih....jasa anda sangat saya hargai

    ReplyDelete
  18. markah komen dan G+ dari shakiddo! :)

    ReplyDelete
  19. singgah semula support lin lak hehe

    ReplyDelete
  20. gud luck dari chii..settle da chii punya tugas kat sini..ehehe

    ReplyDelete
  21. all the best :)

    sudi2 tlg entry sya juga -> http://joel-leslie.blogspot.com/2011/11/gadget-yang-sememangnya-menjadi-impian.html

    ReplyDelete
  22. sy dh like..jom singgah ke blog sy..
    http://bardboo.com/contest-giveaway/hadiah-buat-mama

    ReplyDelete
  23. @Joel Leslie ok...saya mmg nak blogwalking blog peserta lain ni...

    ReplyDelete
  24. @KiD
    terima kasih tuk markah tersebut

    ReplyDelete
  25. @hafizulhakim insyaAllah..jika ada rezeki tak ke mana kan

    ReplyDelete
  26. @Mejuez xper..itupun dah memadai...terima kasih

    ReplyDelete
  27. Good luck Lynn, insyaAllah dengan usaha kita akan berjaya ;)

    ReplyDelete
  28. good luck,minat ipad jugak yer,hehe

    ReplyDelete
  29. Sekali lagi jutaan terima kasih diucapkan kerana berjaya menjadi peserta Contest Gadget Impian peringkat 1 dan semoga berjaya. berusaha, berdoa dan bertawakal kepada Allah s.w.t. insyaAllah.

    Sentiasalah melawat Denaihati untuk mengetahui update terkini contest dari masa kesemasa.

    ReplyDelete
  30. Sya datang ni kerana ingin menyatakan sokongan padu pada blog ni.hehe

    ReplyDelete
  31. @Denaihati terima kasih buat denaihati jugak sebab menganjurkan contest macam ni..dapat jelajah blog peserta lain...trafik pun mencanang naik skang...alhamdulillah

    ReplyDelete
  32. @wazy

    aah..minat tapi tak mampu nak beli

    ReplyDelete
  33. good luck..
    semoga berjaya dapat ipad2 yang diimpikan ;)

    saya dah like ;)

    ReplyDelete
  34. @aNiM harapnya begitulah...ada rezeki dapatlah kan

    ReplyDelete
  35. Ha... tolong akak dekat sini juga

    ReplyDelete
  36. salam,lin...singgah lagi sini... tinggal komen untuk tambah mata.. teruskan berusaha ye...

    ReplyDelete
  37. wah! semoga berjaya! ^_^

    psst...pincess pon nak jugak :P

    ReplyDelete
  38. Salam. Good luck juga. Saya dah tweet+like+G+. Harap2 terpilih ke top 10

    ReplyDelete
  39. goodluck! boleh iPad 2 blogging kot situ dah lepas ni :)

    ReplyDelete
  40. gudluck utk lin jugak n jom kita klik2
    http://duniacontestku.blogspot.com/2011/11/gadget-impian-ss2.html
    tq :D

    ReplyDelete
  41. TQ Lynn & Good luck to you too :)

    ReplyDelete
  42. menang dapat i pad ke,,hehehe gudluck,,

    ReplyDelete
  43. dtg sini untuk memberi sokongan juga

    ReplyDelete
  44. @Myra Jay myra..kita berusaha jer kan..mana tahu ada rezeki

    ReplyDelete
  45. @syahrilhafiz harap2nya pasni leh blogging guna ipad :)

    ReplyDelete
  46. @Affan besarnya harapan saya agar terpilih ke top 10 tu...amin...

    ReplyDelete
  47. @Zie Fauzi dah nk give up tapi move on jugak...manalah tahu kan....

    ReplyDelete
  48. Terima kaish kepada semua yang sudi meluangkan masa support my n3....jasa kalian sangatlah dihargai

    ReplyDelete
  49. datang support lin...tak jumpa la g+

    ReplyDelete
  50. semoga berjaya dpt gadget idaman...

    ReplyDelete
  51. done, dah like kat fb, tweet dan komen, gud luck :D

    ReplyDelete
  52. @Marniey terima aksih marniey..jasa anda hanya tuhan dpt mmebalasnya

    ReplyDelete
  53. ipad2.. idaman semua orang... good luck untuk contest tu ya... :)

    ReplyDelete
  54. waahh,ipad..!! gdluck lynn..fiqah support.. :)

    ReplyDelete
  55. bestnya...minta2x sis lin dpat ipad 2...goodluck...

    ReplyDelete
  56. haha..good luck..jgn lupe share tau..

    ReplyDelete
  57. haha..good luck..ingat share tau..hahaha

    ReplyDelete
  58. haha..good luck awk...kongsi tau..haha

    ReplyDelete
  59. singgah malam khamis kat sini...malam ni dinner apa lin...

    ReplyDelete
  60. +1 dah. semoga berjaya mendapat gadget idaman

    ReplyDelete
  61. datang buat kali kedua..hehe..good luck..

    ReplyDelete
  62. ipad mmg best.. hope u will get it fren!

    ReplyDelete
  63. Good Luck Lynn...tp kena usaha keras lagi ni..tgk kak yan..jauh sangat dah..harap Lynn antara yang bertuah. Amin

    ReplyDelete
  64. salam singgah semoga berjaya telah klik apaun yang patut pula

    ReplyDelete
  65. IPAD 2 memang best..sampai skang adik ipar taknak antar ipad 2 eden..huk3...

    dah like,tweet,g+....good luck ya lin...

    ReplyDelete
  66. semoga mencapai apa yg dihajati

    ReplyDelete
  67. Dah klik like .. maaf lambat dtg sini =)

    www.anastasyea.com

    ReplyDelete
  68. Dah klik LIKE .. maaf ye singgah sini .. =)

    www.anastasyea.com

    ReplyDelete
  69. good luck.. meriah gak komen kat sini.

    ReplyDelete
  70. @Eyriqazz tu yg nak sgt neh....teringin nk pakai jugak

    ReplyDelete
  71. @AkmaFaizal tu ar..dah jauh sgt ni...cuba ajerla...

    ReplyDelete
  72. waaaaaaaaaaaaaaa nak jugak ;( ipad tu..

    ReplyDelete
  73. waaaaaaaaaaaaaaa nak jugak ;( ipad tu..

    ReplyDelete
  74. dtg lg ni lin ...

    hanie dah retweet entry ni tadi ;)

    gudluck

    ReplyDelete
  75. pehhh..ipad tu~hehehe
    gdluck yea!!
    jum komen dkt snie skali yea

    http://senseiabil.blogspot.com/2011/11/nikon-d3100-gadget-impian-sepanjang.html

    ReplyDelete
  76. singgah komen kat sini lak .. blog tk cantik tak pe yg penting isi blog eheh

    ReplyDelete
  77. harap rezeki jadi milik awak...dah buat apa yang patut..klik sini sana...

    ReplyDelete
  78. salam..gud luck! ipad tuuu..
    lyne dh tolong fb like :P

    ReplyDelete
  79. sis , semoga dapat iPad 2 tu ouke .

    gudluck !

    xoxo^___^ saia doakan kejayaan anda

    ReplyDelete
  80. dah like! jgn lupe msuk giveaway rina..senang je...

    http://rinastories.blogspot.com

    ReplyDelete
  81. WOW! Awesome.. all the best k dear..

    ReplyDelete
  82. MAMPIR DISINI JUGA UNTUK MEMBERI DUKUNGAN, SEMOGA BERJAYA

    ReplyDelete
  83. hye datang dari contest denaihati...
    jemput2 datang, komen2, and like2 sini ye :) |DenaiHati Impian Menjadi Kenyataan|

    ReplyDelete
  84. singgah lagi utk hari ni... meriah nya.. gud luck Lyn..

    ReplyDelete
  85. dah kongsikan semua...semoga berjaya yer...

    ReplyDelete
  86. RT lagi utk hari ni.. gud luck lin..

    ReplyDelete
  87. datang lagi..masa dipanjangkan lagi seminggu..masih ada waktu untuk pulun habis-habisan..good luck..

    ReplyDelete
  88. Lynn, Myra dah tweet untuk hari ni dan support Lynn

    Good luck ye :)

    ReplyDelete
  89. salam kenal dari saya,,sukses yahh dengan postingan nya

    ReplyDelete
  90. Dh vote..Like, G+1, RT & komen..tolg gak http://eiz1004.upprofits.com/samsung-galaxy-note-sebaga-gadjet-impianku/

    ReplyDelete
  91. done like fb, rt, g+ and komen

    siap follow ur twitter ^^

    gud luck

    http://yuslianayusof.blogspot.com/2011/11/contest-gadjet-impian-by-denaihati_19.html

    ReplyDelete
  92. gud luck!
    dh tweet,
    dh like,
    dh google ;)

    ReplyDelete
  93. Done All the best & Good Luck Lin..

    ReplyDelete
  94. alahai..taktau lin join jugak..huhuh..good luck ek..

    ReplyDelete
  95. blogwalking and salam kenal dari indonesia, visit me back

    ReplyDelete
  96. blogwalking and salam kenal dari indonesia, visit me back

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...