Facebook dan Twitter dalam Google +

Insentif RM0.03 sen untuk anda! Claim kat MynewsHub yer
Tengah kemaruk dengan google plus skang ni! Beria mengexplore sana sini..
Best jugak rupanya..
Kali ni kalau nk tengok status kawan2 kat facebook dan tweet rakan dah boleh melalui google + ni.
Kan senang...satu page jer dah boleh tengok semua!
Kalau tak silap just install guna extension yg mmg dah ada pada google chrome. Sorila..saya buat2 jer..Tetiba masa bukak ada function tu Padahalnya masa mula2 tu xmuncul pun...


see! bukak kat google + jer dah boleh update status kat facebook

ini pulak untuk twitter...

Kan best tu. Tak payah nk bukak tab lain or window len dah...sign ini facebook n twitter dalam google + jer :) BAGUS kan..

Add saya kat google + yer --- > Lin Azlina







Barangan kosmetik bernilai RM350 free jer ni. Serius tau..

3 comments:

  1. dalam proses blajar lg ttg G+

    ReplyDelete
  2. mcmana nak buat tu.. best jgk..tak perlu buat tab byk... guna satu sahaja...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...