Cek Nuffnang kali ketiga

Insentif RM0.03 sen untuk anda! Claim kat MynewsHub yer


Alhamdulillah..
dah selamat menerima cek daripada nuffnang untuk kali ketiga.
Kali ni amaun memang sikitla nak dibandingkan dengan cek kali pertama dan kedua aritu.
Kira lepas2 nk cash out jerla. Janji dapat habuan boleh tampal2 mana yang patot kan..



Korang dah terima cek? Rasa nak peram jer cek ni nak simpan byk2 dulu baru clearkan sekaligus! Tapi cam tak tahan jer kan...huhu..Tak sabar nk tunggu nk cash out churp churp ni

8 comments:

  1. hehe akak pun dtap..taniah akak hehe
    ala skit pun xpa..asalkan kita dapat juga kan hehe..free lak :)

    emm fatin mmg awal2 dapt RM 50 tapi depa tolak charge apa tah..jadi 49.33

    ReplyDelete
  2. tak penah lg dapat cek nuffnang.. T_T

    p/s: sempat lg join GA sy hari nih.. jam 11.59mlm nti bru tutup.. :)

    ReplyDelete
  3. tahniah Lin...
    kakyong sejak last cashout jan lepas, belum dpt nak cash out lagi.. huhuuu

    ReplyDelete
  4. Tahniah Lynn :)

    Myra pun tak sabar nak ambik cek kat rumah my Mum then nak clear cepat2 pastu masukkan dalam ASB..

    Bila keperluan baru nak keluarkan :)

    ReplyDelete
  5. tahniah lin. moga2 murah rezeki lg...

    ReplyDelete
  6. wah..tahniah sis!ada gak dr xde kan2..hee..syukur..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...