Cash out Nuffnang dengan Churp2 akhirnya


Oh tangan...
Dah gatal sangat kot..
Bukan sekadar nuffnang saya dah cash out pagi ni. Churp-churp sekali!
Tamak haloba...puas lah nak mengumpul semula pasni.
Nuffnang tu sikit jer..cukup2 nk cash out jer. RM53 sahaja. Tu pun dalam masa 2 bulan tau! Kalo blogger lain 2 bulan tu dah ribu riban kan. Takpela...dah rezeki banyak tu. Tu pun mujur cukup nak cash out kan. Dah kali ke-4 ni..sukanya! Hasil berblogging...

Ada lagi 3 BE tengah menari2 skang. Tak sempat kot dalam masa sebulan nak cash out. Paling awal pun mesti 2 bulan amik masa....

ini pulak churp2. Lama giler nak tunggu cukup RM100 tu...baper bulan entah..tak ingat da... earning churp2 RM101

Target tahun baru nanti duit lebeyla...hehe...Hasil tambah earning dapatlah dalam RM150..Okeyla kan. Saper nak bagi banyak tu..
Syukur  padaNya..masih ada rezeki buatku...


8 comments:

  1. besnye..syu x dpt nak cashout lg..

    ReplyDelete
  2. tahniha Lin.. cemburunya...

    ntah bila lah dpt nak cash out churp2.. kena lebih rajin la pas ni

    ReplyDelete
  3. tahniah sbb cashout..
    leh shopping2 kan.. :D

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah...rezeki tu.. sapa nak free2 mcm tu je kan... Zie punya dah lama x cashout... Entah bila baru dpt cashout..

    ReplyDelete
  5. tahniah....saya pon dpt earning nuffnang selepas 1 tahun..huhu

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...