Tutorial dan fesyen shawl blog ni best

Insentif RM0.03 sen untuk anda! Claim kat MynewsHub yer


Semalam masa blogwalking terjumpa satu blog shawl ni. 
Nak tahu tak apa yang best? 
Orang macam saya ni minat pakai shawl tapi tak reti nak berfesyen2 sangat.
So, kat blog tu ada tutorial pelbagai shawl. Tutorial bergambar bukan video. Step by step..Memang bestla.
Nak share dengan saper2 yang kat luar sana yang sedang mencari tutorial pakai shawl.
Owner blog pun comel...pakai tudung guane pun mmg nmpk comel jugakla..hehe


Jom terjah blog scarfsweethoney! Nadieya dan bieyha...


Usha tudung dan shawl sekali yer...


Comel kan...
tudung kat blogshop tu pun memang cantik2 tau!

6 comments:

  1. http://wanwidget.com/
    cantik cantik

    ReplyDelete
  2. Sama la myra pun tak reti gak nak belit2 shawl ni.. :-)

    ReplyDelete
  3. bg elie shawl, memang tak lepas smpai ke sudah la tak pandai nk melilit tu..hahha

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...