Tempat ketiga contest vote! TQ Hasra GadgetShop

Insentif RM0.03 sen untuk anda! Claim kat MynewsHub yer


Masih ingat tak pada entri saya mintak tolong vote untuk 2 orang budak comel tu?


Berbaloi2 jugak saya promote...Ini adalah langkah awal untuk try contest yang memerlukan vote..
Saya masuk contest dari Hasra GadgetShop tu sebabnya tak ramai yang masuk! saingan tak ramai sangat...hehe..
Jom terjah kedai gadget tu skang usha macam2 pilihan gadget yang unik! Tak percaya cubalah tengok!


Semalam dah diumumkan pemenang dan saya mendapat tempat ketiga! Okla tu..permulaan yang baik!


Kat sini post pengumuman tu ------> announcement


Kepada yang telah mengundi like tu saya ucapkan berbanyak terima kasih yer....

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...