Segmen : Kenapa nickname saya begini ?




Nak join segmen ummi hanie ni. 
Nak citer pasal asal usul nick name saya ni...

~ Lin Azlina ~

Saya ni tak berbakat nak citer2. Sebenarnya takdela unik mana pun nama tu..takde pun citer yang unik. 
Lin - Gelaran orang panggil masa kat matrik dan universiti. Pastu jiran2 dekat umah pun panggil nama tu jugak. Nama timangan dalam family.
Azlina - Biasanya cikgu2, ataupun pensyarah panggil nama tu. Masa sek rendah dan menengah memang kawan2 panggil nama tu. 

Jadi, saya pun gabungkan jerla kedua-dua nama timangan tu jadikan nickname untuk berblogging.

Itu jerla al kisah bagaimana saya boleh dapat nama Lin Azlina tu. Lagipun bila dah gabung tu macam best plak...hihi

Jomlah join dan citerla kisah nickname korang jugak....


5 comments:

  1. hihi..kadang2 lain org lain name yg die panggil dr biase kn sis.. ;)

    ReplyDelete
  2. thanx 4 joining Lin Azlina .. sedap nama tu bile digabungkan ;)

    ReplyDelete
  3. simple kan , saya lagi simple nanti lah saya join segmen nih hehehe

    ReplyDelete
  4. salam kenal..dtg tgok nickname nie..:)

    ReplyDelete
  5. ohhh...mcm tu ker....

    http://malaysiascore.blogspot.com/2011/10/anda-tahu-tak-kenapa-nickname-saya.html

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...