Penulis sambilan diperlukan!


Hurmm..
Ini adalah satu peluang keemasan buat seotang blogger yang sudah semestinya seorang penulis kan???
Untungnya bila berblogging ni ialah kita dapat extend our network! Informasi pun kira up to date... sejujurnya, saya jarang tengok tv di rumah. Apatah lagi di tempat kerja. Jadi, banyak yang saya ketinggalan tetapi, bila blogwalking ke blog lain, kita akan jadi seorang yang berilmu dan tahu isu semasa sebabnya kebanyakan blogger akan post entri tentang isu semasa atau kisah2 yang tengah hangat!

Dahla ada program loyalty reward seperti di denaihati, mynewshub, pacifista, dezaman cottage dan lain2 lagila.
Sekarang ni pulak, 2dayblogger nak cari penulis untuk blog pulak. Seandainya korang rasa mampu dna layak bolehla try apply position part time ni. Penulis sambilan...ramai yang mampu di luar sana kan....

Untuk keterangan lanjut berkaitan kriteria yang diperlukan sila TERJAH DI SINI
Jangan lepaskan peluang keemasan ini...



7 comments:

  1. singgah jengah Lyn..

    hahah.. x mampu nak jd penulis sambilan.. :) blog sendiri pun tak mampu nak jaga

    ReplyDelete
  2. huhu..nak masuk..tapi nad xrajin sangat..:)

    new entry :: Blog Pilihan Hari Ini ツ

    ReplyDelete
  3. hheee...kena rajin tu baru leh dapat besor...

    ReplyDelete
  4. langsung tak de bakat nk jadi penulis...blog sendiri pun merapu merepet tk habis...hik3

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...