Menang Voucher RM50 tebus terus baju!


Saya menang "share and win" giveaway di fb. Alhamdulillah...rezeki kata orang. Penganjur nak pilih 2 orang jer mulanya pastu last minute pilih 4! saya tergolong dalam 4 orang tu..tahniah buat semua pemenang yang lain.


Pagi ni saya dah redeem voucher tu. Puas jugak pilih nak yang mana. Saya pilih yang harga RM49. Tak sabar nak tunggu sampai blouse tu. Nanti bila dah sampai saya buat n3 pulak yer :)
sukanya dapat baju free...
Jomlah layan baju dan dress kat thepoplook ni... gojes seme!


7 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...