Giveaway Kujie2.com Sempena Ulangtahun Perkahwinan Ke 20


Salam muhibbah dan salam 1 malaysia..
Lin nk join GA kak kujie ni. Dah lama kenal blog kujie ni. Ingat lagi masa tu nak cari tutorial pasal nak letak iklan nuffnang antara post. Baca kat blog kak kujie ni mmg okla..senang paham..Banyak lagi tutorial lain kat situ. Nak belajar sila terjah yer.


Sempena ulangtahun perkahwinan kak kujie dan abg an yang ke-20 tahun, maka, kak kujie dengan hepinya telah bermurah hati buat giveaway untuk para blogger. Hadiahnya ialah macaron cikmin tau! Semua blogger mesti dah tahu kesedapan macaron cikmin ni :) Harap2 saya ada lucky leh rasa dengan free! hehe

Apa yang best sangat blog kak kujie ni erk...

1)- Sebab blog kak kujie ni memang kemas jer tersusun segala-galanya! Putih itu suci...
2)- Loadingg memang cepat nk dibandingkan dengan blog saya ni ha.. klik sana klik sini tup  tup kuar dah!
3)- Paling penting mestilah sebab entri yang berinformasi. Especially bab tutorial blog tu.

Pasal improvement plak...Aiyyak! taktau nk komen apala...Dah perfect jer.

Ermm..mungkin leh letak widget shoutbox kot. Sebabnya kadang2 tu datang blog n xkomen..kalo ada shoutbox tu lehlah tinggalkan jejak..

Oklah...lastly, Lin nak wish epi anibeseri buat kakak dan abang! Semoga ikatan yang terbina terus kekal sehingga ke akhir hayat. Semoga hepi selalu yer...



insentif daripada dezaman pun ada jugak!

5 comments:

  1. terimakasih kerana sudi ambil bahagian.... dlm masa yg sama membantu kawan blogger untuk mempromosikan produk dia..:)

    ReplyDelete
  2. datang dari blog kak jie..salam perkenalan..;)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...