Denaihati sangat baik hati bagi topap free RM30!

Insentif RM0.03 sen untuk anda! Claim kat MynewsHub yer


Siapa yang tak kenal dengan blog Denaihati Hidup Untuk Memberi. Sememangnya memberikan saya semangat dan inspirasi untuk meneruskan karya (chewah!) dan menghasilkan penulisan di alam blog ini. Sesuai dengan taglinenya memang blog Denaihati banyak memberi sumbangan yang ebsar hampir kepada semua. Ilmu berkaitan dunia internet dan sebagainya. Informasi terkini juga tidka ketinggalan.
Sememnagnya, tidak rugi melawat blog ni setiap hari sebab ada program loyalty reward kat blog tersebut di mana setiap kali kita membuat salah satu aktiviti mesti dapat point sebanyak 100 point! Tweet...like entri..google + dan comment...
Saya dah capai target untuk tebus point. Jadi, malas nak tunggu lama2 terus jerla tebus yang paling min iaitu topap RM30 dengan 5000point!
Tak rugi setiap hari emalwat sebab setiap kali melawat terus dapat 100 point.
Untuk keterangan lanjut


JOM TERJAH PROGRAM REWARD DI DENAIHATI


 sebelum redeem

detail saya redeem

selamat dah! hehe...tunggu jerla...


4 comments:

  1. wah...syoknye!! sy br tau, hehe.. thanks ye~!! nk join gak.

    ReplyDelete
  2. Denaihati memang baik hati. Tahniah dah dapat tebus reward. Kak Long belum jengah lagi point.

    ReplyDelete
  3. Owh macam tu ye..

    Nampaknya nak kena melawat jugaklah :)

    Tahniah ye Lynn :)

    ReplyDelete
  4. syukurr ... rezeki ...

    sy belum ade rezeki dgn DH lg ;)

    p.s : jom join segmen sy :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...