Mood Mencantikkan Blog. Mood Mengupdate stori

Tajuk jer..tapi tak buat pun..bila blogwalking tengok blog orang cantik2 jer semua..blog saya ni serabot.
Niat di hati nak otter sikit tapi mood takde pulak. Malas jer...Bilalah masanya nak rajin ni erk..kalo ada menang duit ribu2 baru nak modify kot..hehe..tapi mungkinkah?????
Dulu-dulu rajinlah jugak ubah2 template, selongkar macam2 widget...sekarang ni tengah berpenyakit M tu yang lemau!
Nak update blog pun asyik bertangguh jer. Malas nak transfer gambar dari henfon sebenarnya. Jadi, celoteh jerla...kalo ada kontest yang senang dan kontest yang bagi adiah cash saya rajinla sikit nk join...hehe...kalo leceh2 tu saya dah malas sikitla...naperla dengan saya ni erk...
Kalau sebelum ni rajin buat autopost. Setiap hari tu kadang sampai 2 3 entri tau! skang ni?? 2 3 hari baru update satu entri..huhu....

5 comments:

  1. Skrg ni rs nk kurangkan apa2 yg patut dlm blog...

    satu masa dulu..kalau boleh semua widget nk masukkan...heheee

    ReplyDelete
  2. @tiefazatie
    time datang mood rajin tu okeyla....hihi

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...