Kontest : Saya Nak Menang Hadiah

Orang tua-tua kata...


Untung sabut timbul, untung manusia siapa yang tahu kan...

Berbekalkan kata-kata itulah saya nak join kontest ni. Manalah tahu ada rezeki untuk saya di sini menang apa yang diinginkan...


Tertanya-tanya mana satu pilihan hati
ermmmm...

Andai diberi pilihan mestilah saya nak menang hadiah utama!

sumbangan dari Denaihati

sumbangan Mohdzaid.com

Hadiah lain tu best jugak tapinya saya lebih suka hadiah yang berbentuk wang tunai sebabnya saya boleh menggunakan duit itu untuk tujuan saya sendiri. Contoh paling terdekat bulan ni saya nak kena servis kereta. Jujur ni...hehe At least bolehlah menampung sikit-sikit duit gaji yang ada ni. Andaikata saya tak guna duit tu, saya fikir nak saving jer dalam ASB ataupun Tabung Haji. Lagipun dapat baucer KFC! Syok... saya boleh guna untuk lunch nanti...digunakan bersama Hot Ticket Ramadhan tu yang boleh tebus 2 ketul ayam KFC.

Tapi..kalau saya dapat hadiah lain tu pun okey jer...saya terima dengan senyum lebar!

Penganjur, sila bagi saya menang yer... dah lama tak menang contest ni...Menang hosting daripada Exabytes pun best! Walaupun tak paham pun apakah dan kepenntingannya! Menang CD daripada Universal Music pun okey jer...

Ramainya penaja hadiah kan...whateverla...harap2 nama saya ni jadi cam sabut kat atas tu..timbul! hahaha..amin..doa banyak2! 
Siapa2 yang nak join jugak silakan klik banner kat bawah ni yer...


Untuk lebih point dan syarat lain, cepat terjah blog penganjur yer!

all picture kredit to google dan penganjur!



1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...