FALIHINJASMY.BLOGSPOT.COM : CUPCAKES PRINCES CONTEST, HADIAH WANG TUNAI UNTUK DIMENANGI!

Tuan punya blog ni sangat kreatif tau!

Cupcakes princess pasti menambat hati korang untuk terus mengikuti kisah yang berlaku...

Kalau tak percaya jom terjah kisah cupcakes princess KAT SINI

Bila dah terjah tu sure dapat jawab soalan punya! Macam kacang ajer...hihi

I. Namakan adik-beradik yang mempunyai pertalian darah dalam CUPCAKES PRINCES.
Afry, Benjy dan Eith

II. Afry merupakan graduan dalam bidang apa?
Graphic Designer

III. Nyatakan penyakit yang dihidapi oleh mama Fedrus Umar?
Leukimia

IV. Berikan nama penuh Fina a.k.a Fin.
Nursyafina Mohd Rasul atau Arieffin Hardy

V. Nyatakan nama negara (selain Malaysia) yang menjadi salah satu lokasi dalam CUPCAKES PRINCES.
New Zealand


VI. Berapakah jumlah gambar cupcakes yang telah digunakan sepanjang siri CUPCAKES PRINCES?
22 gambar


Hadiah yang sangat menarik untuk dimenangi :



1 x Tempat Pertama: Wang tunai bernilai RM 150.00

2 X Tempat Kedua: Wang tunai bernilai RM 50.00

5 X Hadiah saguhati: RM 10.00 cash/top up

Cupcakes pilihan saya :







Tarikh tutup : 30 September 2011

Lin nak tagged ------> myra , akmafaizal dan nanakimie





1 comment:

  1. Ok....proceed...and all the best! tq for joining :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...