11 NOVEMBER 2014

Bersarang...idea itu banyak tapi...

Saya curi sedikit masa saya ni untuk berceloteh dan memeriahkan blog saya ni yang semakin hari semakin hambar trafiknya. Badan ni kalo dapat g spa memang sangat best! Sepanjang minggu lepas sehinggalah saat ini dan esok saya akan travel...letihnya rasa..apa nak buat...
Idea untuk mengupdate blog tu dah bermacam2 cerita yang terkumpul since raya aritu tapinya maish belum berkesempatan nak bercerita. Pasal jamuan raya semalam...dan macam2 lagila. 
Di saat entri ini terpublish saya insyaAllah dalam perjalanan ke Kuala Lumpur untuk menghadiri kursus teknikal komputer. Best! Saya sangat suka...Yang tak betsnya saya kena g sana sorang2la....sedeynya...
Lepas ni okey kot bila dah setel semuanya.Amin..nak fokus untuk blog pulak...kesian dia.. Saya nak update saya menang wang tunai RM100 tadi...hehe..suka sangat...

3 comments:

  1. wahhh...dapat rm100??
    bestnye sis.. ;)
    update la..hihi

    ReplyDelete
  2. wow menang apa 2??hehe bleh la nie belanja2...haha

    ReplyDelete
  3. bestnya sis..byk kali dh menang duit cash nie..=)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...