Macaron oh Macaron!

Di kala entri ini ditaip, saya pun tidak pasti samada macaron yang saya order tu sudah sampai atau belum! Ini entri autopublish..saya buat siap2 setiap hari Jumaat malam sebab saya tidak akan online pada Hari Sabtu dan Ahad..bizi katakan...tu yg nk pakai smartphone cepat2..haha...
Kalau hendak diikutkan, semalam macaron (eh! pos ofis bukak ke semalam erk...) sampai tapi saya tidak berada di rumah. Maklumlah..weekend jer g kuantan kerja part time sebagai cikgu tuisyen... nak menampung perbelanjaan.

Tidak sabar rasanya nak balik umah tengok macaron tu! Saya order 10pcs jer dulu sebagai permulaan. Nak merasa...Korang dah pernah rasa ker?

kredit to google

Nampak sangat cantik dan sangat terliur! huhu...

Colorful kan..macam2 perisa ada.. saya order kata nak mix dan best selling...xtaula perisa apa nanti..Nanti saya dah makan saya gtau ok ke tak yer..kalo okey saya gtaula saya beli kat mana..hehe..kalo kurang sedap tu, taklehlah bagitau...tak baik kan...

selamat berpuasa semua!

4 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...