Kontest Menang Duit Raya

STICKY POST
Saper nak duit raya???
Jom join contest anjuran puanbee.com ni
Kontest bermula pada 25/7/2011 – 25/8/2011 
Nak tahu hadiah yang di tawarkan disini yer...
Sebelum tu, mari berkenalan dengan satu produk femes skang ni yang ada dijual oleh puanbee ni jugak..so, nak order bolehla yer!

VCO – ”Virgin Coconut Oil”

VCO adalah ”Virgin Coconut Oil” atau minyak kelapa dara. Sebenarnya, minyak kelapa dara yang diproses tanpa menggunakan haba atau kimia menyimpan pelbagai khasiat yang tidak diketahui umum.
Kajian ke atas minyak kelapa dara telah dilakukan oleh pakar-pakar negara Barat sejak awal tahun 1930an lagi. Kebanyakan kajian dilakukan ke atas penduduk di Kepulauan Pasifik di mana kelapa menjadi sebahagian besar pemakanan harian.
Pakar-pakar tersebut merumuskan bahawa suatu kandungan yang terdapat dalam kelapa yang dipanggil lemak tepu dapat memberi pelbagai kesan positif ke atas kesihatan manusia.
Sebab itulah penduduk Kepulauan Pasifik begitu sihat dan mempunyai kadar berat badan dan ketinggian yang begitu baik. Mereka juga didapati tidak mengalami penyakit kronik seperti jantung atau kanser.
”Minyak kelapa dara adalah minyak paling menyihatkan di dunia”
Dr. Bruce Fife
Director of the Southern Colorado
Chapter of the Weston A. Price Foundation


Kelebihan VCO atau minyak kelapa dara keluaran Catalyst :
ianya menggunakan 100% bahan semulajadi yang sangat bagus diambil sebagai supplement tambahan terutamanya untuk kulit. Ianya dapat mengurangkan masalah jerawat, kulit kering, tona kulit tak sekata dan strechmark bagi wanita hamil.
INFO VCO : AMAT SESUAI UTK IBU MENGANDUNG , ORANG YANG BERDENGKUR DAN JUGA YANG SEDANG DIET SEPERTI PB
**HOT MARKET**
Virgin Coconut Oil – Softgel Capsules
60 Softgel Capsules / 500mg each
RM 39.90 (Semenanjung Malaysia)
RM 43.90 (Sabah dan Sarawak)


UNTUK KETERANGAN LEBIH LANJUT, SILA KUNJUNGI BLOG BLOG PUANBEE.COM YER!

Syarat- syarat contest :
    • Buat satu Artikle promosi Kontest Menang Duit Raya dan PRODUK VCO yang di jual di blog puanbee.com
    • Terbuka kepada pengguna blog atau facebook (jika facebook boleh buat note )
    • Hantarkan link ke blog Puanbee.com di tempat komen artikle bertajuk Kontest menang duit raya
    • Di bahagian bawah artikle , masukkan ayat seperti di bawah berserta dengan link :
Kontest Hari raya ini di anjurkan oleh puanbeeDOTcom dengan kerjasama myglobalnetwork dan hadiah di taja oleh MyglobalnetworkUpProfits , Agent Top up , Adamhaiqal , Oraitlah.com , Lela Lelord , kakpah , Chipscokelat Esempoi , juenita mary kay , mindasasterabahasa , Kakpah k-POH , my.mustafa ,  ctHoney kraft , ummieross , malaysianetworks.com , Dins Blog , kak ros 

12 comments:

  1. wahhhh sakan ni nak menang duit raya..gud luck tau lin..hehe

    ReplyDelete
  2. terima kasih lyn , ada pertambahan sponsor kena update link tu sikit ..hehe apa2 pun selamat berjaya lyn ..

    ReplyDelete
  3. @puanbee oyeker..ok..lin akan update yer...

    ReplyDelete
  4. wah menarik contest menang duit raya ni heheh gud luck to all peserta hehe

    ReplyDelete
  5. good luck untuk contest ni
    nice blog too

    ^_____________^

    ReplyDelete
  6. Moga berjaya. Saya sedekahkan 1 refferal

    ReplyDelete
  7. jom join GA saya
    http://iownthis87.blogspot.com/2011/08/like-abazilah-lucky-draw.html

    ReplyDelete
  8. DEAR lynn..
    HURRY UP CABARAN #2..
    TAK SEMPAT?..
    COPYPASTE AJE ENTRY NI SUPAYA SAMA SAMA LAYAK NEXT LEVEL!

    http://nurhafiz2009.blogspot.com/2011/08/cabaran-2-ipad2-kumpulan-f-for-first.html

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...