Keciknya Dunia...Kerana Facebook saya tahu

Saya pernah buat post pasal ajar tuisyen anak doktor kan. Kan saya buat part time tuisyen setiap minggu.
Al-kisahnya si Adam (nama budak yang tuisyen dengan saya tu) add FB saya. 
Tetiba...mutual friend kami----> nak tahu tak apa dia?????


Kawan saya (Yaya) tu makcik Adam! Hihi... Yaya kawin dengan adik ayah Adam ni ha..
Alahai..keciknya dunia...
Mujur ada Facebook ni kan...Yaya tu doktor jugak! Keturunan doktor2 jer diorang ni ha...

1 comment:

  1. wah! hehehee..ade jodoh nak berjumpa kawan kan sis..mang lah tak kemana...kat mane pown ke situ jugak kiter ni..sebab kte semua bersaudara!:)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...