Gara-gara tak blogwalking...Inilah jadinya...

Bagi seorang blogger picisan amcam saya ni, blogwalking adalah suatu yang perlu dibuat setiap masa agar blog sentiasa dikunjungi oleh orang lain. Senang kata, trafik ada masukla! Hurmm.. Setiap hari Sabtu dan Ahad baisanya saya tak online lansung. Bermaksud saya tak blogwalking ke mana2 blog pun dalam tempoh 2 hari tu. kadangkala sampai Hari Isnin pun tak smepat nak blogwalking. Saya dah saipkan entri autopublish untuk 2 hari tersebut agar blog saya ni tak sunyi sepi sangat.
Tengoklah trafik saya ni kalau saya tak blogwalking! Macam tangga kan. Semalam nek sikit sebab ada blogwalking malam2...
Anyway, thanks pada yang masih sudi datang blog ni walaupun saya tak datang blog korang! Cayang korang..


10hb tu trafik paling tinggi sepanjang blogging..entahla naper...

3 comments:

  1. mungkin kerana carian banyak masyuk hari tu kot.. :)

    ReplyDelete
  2. Okla walau tak BW trafik tetap 100++..

    10hb tu sebab Lynn ada gitau menang hadiah phone tu kot :)

    ReplyDelete
  3. lnanti banyak2kan lah BW kat blog kawan2...reading pastu comment entry mereka..baca yang lepas2 punye pon ok gak..hehehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...