Contest : Review Blog Dapat RM


Ini belog salwa ismail..
Template guna 2 column jer! Ok kan..tak serabot sangat. 
Susunan widget pun teratur jer..
Tengok header pun dah tahu salwa seorang yg simple! 
Blog ini nampak nice...menggunakan kaler yang lembut jer. Gabungan pink dan putih!
Kewanitaan terserlah...hehe
Dari segi content, biasalah..macam2 ada! Personal...info...tutorial..segmen..dll...

Loading? Ok jer...
Saya testing kat iwebtool..tengok result yer

jauh beza kan..blog sy saiz besar dan loading pun lambat sikit nak dibandingkan dengan blog salwa ni. Saya kena kurangkan lagi widget nampaknya.

Apa lagi perlu review erk..saya ni tak pandai sangat..Lastly, bagi saya blog Salwa ni ok! 
Dapat topap di hari raya ni pun ok jugak......

Korang nak tak? Kenalah review dulu...
 tutup : 27/8/2011


5 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...