Busy Dengan Blog Official

Kasihan blog saya ni..kenangan strawberry...
Arii sangat busy menguruskan blog PIK saya tu. PIK tu apa? Pusat Internet Komuniti lor...tempat saya bekerja skang ni. Kena buat blog update aktiviti2 PIK kat dalam tu. Banyak benda kena setelkan. Kena ada mood baru okey...nak cari template yang bersesuaian pastu kaler yang ok...nak update macam2 lagila.
Nak blogwalking pun tak sempat lagi ni. Nak join contest pun lum sempat...
Banyak mende kena buat lagi kat blog tu.


Jomlah blog PIK saya tu di http://pikp1chinitimur.blogspot.com untuk ketahui lebbih lanjut yer!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...